Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Кубаївці, Коломийської ТГ, відбулося таборування пластунів. Відео

Новини

Центр військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки Коломийської громади, що у Кубаївці, розпочав свою роботу. На таборування приїхали пластуни із Брошнева, Надвірнянщини та Саджавки. Мета – пригадати дні визвольної боротьби українського народу.

Організатори хотіли познайомити хлопчаків та дівчат із героїчним минулим цього краю. Також вшанували на таборуванні і всіх, хто загинув за незалежність України у війнах всіх часів. Під час таборування у дітахів немає ні телефонів, ні інтернету. Натомість інтерактивні ігри на природі. Саме там учасники заходу і дізнаються про героїчне минуле українських патріотів.

У таборі сповідають повну самостійність хлопців і дівчат. Однак приїхав на відкриття і волонтер Микола Андрійчук і пригостив всіх смачним баношем власного приготування. Також розповів про головне завдання для пластунів цього разу.

Проводили під час таборування і різноманітні майстер-класи. На одному із них виготовляли ангеликів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua