Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Косові відкрили поліцейську станцію

Новини

Правопорядок забезпечуватиме поліцейський офіцер громади, капітан поліції Іван Шатрук. Він обслуговуватиме громаду на новому службовому автомобілі Renault Duster.

«Відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук, керівництво поліції Косівщини, місцева влада та мешканці громади»,- повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Поліцейська станція облаштована відповідно до потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнаний необхідною оргтехнікою для надання послуг. А знаходиться вона в приміщенні Косівської РДА.

Очільник поліції Прикарпаття перевірив приміщення, де працюватиме поліцейський офіцер громади.

«Відкриття чергової поліцейської станції на Прикарпатті – це ще один крок реформування Національної поліції, завдяки якому поліцейські стають ближчими до людей. Наразі це уже 60 поліцейська станція в області. Поліцейський офіцер громади нестиме службу у режимі 24/7, знатиме проблеми й потреби кожного мешканця громади. Будь-який громадянин може звернутися по допомогу до офіцера громади та отримати її. Кожна людина, яка мешкає тут, має почуватися захищеною»,- наголосив полковник поліції Сергій Безпалько.

30-річний поліцейський офіцер громади Іван Шатрук отримав певні знання та пройшов практичне навчання.

«Мешканці можуть дзвонити до мене цілодобово. В межах компетенції поліції, я надаватиму їм допомогу. Від себе робитиму усе, щоби мешканці почували себе захищеними. Більшість викликів – це дрібне хуліганство, домашнє насильство, різноманітні адміністративні правопорушення», – зазначив поліцейський.

Загалом на Косівщині планують відкрити ще чотири поліцейські станції.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua