Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломийському музеї відбувся семінар з питань обліку фондів у воєнний час

Новини

У Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського відбувся обласний семінар-практикум з питань обліку фондів та роботи фондосховищ під час повномасштабного вторгнення.

Співорганізатором заходу виступило управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА. В роботі семінару взяли участь керівники, зберігачі фондів та наукові співробітники 15 музейних закладів Івано-Франківщини.

Про це йдеться на сайті Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Йосафата Кобринського.

Головний зберігач фондів Національного музею Оксана Венгриновська презентувала фондову роботу музею, особливості ведення музейної фондово-облікової документації та оцифрування колекцій.

Презентацію про форми роботи Національного музею в часі війни, співпрацю з вітчизняними громадськими організаціями та міжнародними фондами, участь в проєктах представила Ірина Федів, заступник генерального директора музею з наукової роботи.
Практичною складовою семінару став огляд фондових приміщень і сховища, де працівники музеїв ознайомилися з умовами зберігання музейних предметів та обладнанням.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua