Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відкрився пункт вакцинації. Відео

Новини

У Коломиї відкрився пункт вакцинації, до речі, другий на Прикарпатті. Тепер мешканці громади матимуть нагоду вакцинуватися від коронавірусу за адресою Лермонтова, 3, позаду ратуші.

Зі слів медиків, до часу пришестя нової хвилі коронавірусу є півтора-два місяці. Тому, щоб не сталося цього потрібно обов’язково вакцинуватися. Тільки так можна пандемію стримати, вважають коломийські медики, які працюватимуть відтепер у центрі вакцинації.

Керівниця міського центру первинної медично-санітарної допомоги Марія Буртик зазначає, що вакцини наразі вистачає, і медики роблять все, щоб коломияни вже зараз активно вакцинувалися.

Оскільки будівля знаходиться у дворі міської ради, то частим гостем буде там І-й заступник міського голови Олег Токарчук. Чиновник сам за освітою медик, тому певен, що саме завдяки цьому медзакладу вдасться уникати наступних хвиль та локдаунів.

Керівник обласної медицини Ігор Дмитренко тішиться з того, що такі центри починають роботу на Прикарпатті. Хоче, щоб принаймні найближчим часом вони були у кожному із шести райцентрів.

Тепер після дворазової вакцинації кожна людина має право отримати у свого сімейного лікаря Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Та медики пояснюють, що дійсним воно стане тільки через два тижні після другої дози вакцини. Тому центр працює з 10 до 14 години у будні дні та суботу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua