Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї провели навчання із цивільного захисту. Відео

Новини

На Коломийщині відбулись навчання з цивільного захисту. Досвідчені інструктори проводили тренінги щодо підготовки “тривожної валізи”, надання тактичної медичної допомоги, поводження зі зброєю та правил поводження мешканців в умовах надзвичайних ситуацій та бойових дій. Участь у навчаннях взяло близько 150 людей.

Навчання з цивільного захисту пройшли в рамках комплексу заходів підготовки цивільного населення Коломийської громади. Вони мали ознайомчий характер, зазначив заступник міського голови Роман Остяк. Такі заходи надалі проводитимуть стабільно. Поки запросили до участі в навчаннях працівників органів місцевого самоврядування, організацій, установ та підприємств. На наступних вже залучатимуть всіх мешканців громади.

Консультант центру допомоги учасникам АТО/ООС Мирон Забарило, зазначив що саме їхня організація стала ініціатором проведення таких навчань і важливо, як він вважає, щоб їх пройшли саме працівники органів місцевого самоврядування та держслужбовці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua