Онлайн TV FM радіо FM пауза

Постав мрію на колеса: у Коломиї провели благодійний аукціон. Відео

Новини

У Коломиї проходить акція “Постав мрію на колеса”. Це ініціатива Коломийського єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг. Щоб допомогти діткам, які відвідують цей центр, провели благодійний аукціон. На ньому продавали полотна, які спільно створювали професійні художники та діти з інвалідністю.

Активними учасниками аукціону виступили і самі вихованці центру та благодійного фонду “Крокус”. Роман розмальовував новорічні прикраси і хотів би їх продати з аукціону.

На продаж виставили 15 картин. Це роботи майстрів пензля не лише із Коломиї. Є тут полотна художників із Івано-Франківська та Львова. Сере тих, хто надав свої роботи і Нестор Бордун зі Львова.

Всі кошти підуть на придбання соціального таксі для єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг в місті. Саме завдяки такій автівці діти із обмеженими можливостями зможуть не тільки їздити на лікування, але й побувати, наприклад, на природі, зазначає очільниця центру Ірина Трачук.

Наразі в рамках акції вже зібрали понад 9 тисяч євро, та придбали автомобіль. Тепер його треба розмитнити, тому збір коштів продовжується.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua