Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї на благодійному концерті збирали гроші на монокуляр для “Едельвейсів”. Відео

Новини

У Коломийській філармонії “Сокіл” відбувся черговий благодійний концерт. Цього разу учасники та переможці Всеукраїнських телевізійних шоу збирали гроші на монокуляр для 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Організатором творчого заходу стала міська молодіжна рада. Побували на концерті і наші коломийські кореспонденти.

Одним із хедлайнерів концерту у філармонії був переможець теле-шоу “Голос країни” Сергій Лазановський. Він зізнається, що 10 окрема гірсько-турмова бригада для нього дуже близька. Тому він із радістю відгукнувся на пропозицію організаторів заходу і приїхав до міста над Прутом.

Також до Коломиї на благодійний концерт приїхали і учасники гурту “Севен Тінс” – фіналісти теле-шоу “Співають всі”. У концерті взяли участь і інші виконавці та колективи, зокрема фіналісти талант-шоу “Україна має Талан” гурт “Запал” та інші. Долучилися і місцеві меценати кажуть організатори заходу.

Також під будівлею філармонії провели ще й патріотичний флеш-моб. Учасники концерту та глядачі на прапорі писали свої побажання захисникам України.

Тож на монокуляр для коломийських “Едельвейсів” вдалося зібрати понад 46 тисяч гривень. А це більше половини вартості. Вже зовсім скоро оптичний прилад придбають і передадуть нашим військовим. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua