Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуській дитячій поліклініці функціонує простір матері та дитини

Новини

За ініціативи Міжнародного Медичного Корпусу в КНП «Калуський МЦ ПМСД КМР» в приміщенні дитячої поліклініки, що знаходиться за адресою: м.Калуш, вул.Будівельників 3, вже більше як півроку реалізований і функціонує проект «Простір матері та дитини».

Про це повідомляє Калуська міська рада.

Місце забезпечене всім необхідним для перебування матері з дитиною: простір для відпочинку, безпечна питна вода, зарядна станція для телефонів і ноутбуків; пункт для зміни підгузків; дитяча ігрова зона з іграшками; місце для приватного годування груддю.

Працівниками корпусу надавались безкоштовно консультації з питань вигодовування дітей грудного та раннього віку, вирішення питань прикорму та харчування матері. Неодноразово проводились сесії позитивного батьківства, де розглядались питання, як виявляти любов для діток, які стани розвитку дитячого організму та які фізичні, емоційні, інтелектуальні та соціальні зміни з ними відбуваються.

Представники ММК з керівниками відділу Nutrition 16 травня передали проект «Простір матері та дитині», обладнаний усім необхідним, у власність КНП «КМЦ ПМСД КМР».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua