Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відкрилася виставка робіт “Різдвяна”. Відео

Новини

У Калуші відкрилася виставка робіт місцевих митців під назвою «Різдвяна». Цей захід уже став традиційним у когорті новорічно-різдвяних заходів, які відзначаються у місті.

Тему українського Різдва та його традицій у своїй творчості розкриває чимало митців. В експозиції, яку відкрили у виставковій залі Калуша, роботи як знаних калуських художників, так і молодих. Полотна вражають своїм різноманіттям, тут і пейзажі, і натюрморти, і абстракція. Зокрема дві сюрреалістичні роботи представив Мирослав Гаталевич.

До експозиції також увійшли роботи вихованців центру художньої творчості дітей, юнацтва і молоді.

Доповнюють експозицію імбирні пряники, виготовлені Наталією Андибур, Кожен з них, як маленька картина. А об’єднує їх спільна назва – «Різдво в Карпатах».

Крім того, у рамках відкриття виставки відбулося нагородження учасників онлайн конкурсу «Новорічна прикраса», організованого музейно-виставковим центром.

У номінації «Діти» переможцями стали: Валерія Дутка, творчий колектив студії «Ремесло» та Олексій Яворський. У номінації «Дорослі»: Юлія Олінкевич, Тетяна Ждан та Ольга Чолінська. Вони отримали грошові сертифікати та іменні дипломи.

Хороший настрій присутнім подарували викладачі та учні Калуської дитячої музичної школи.

Святкова виставка напередодні Нового року та Різдва стала гарним завершенням цього року та приємним початком наступного, кажуть організатори. А триватиме вона впродовж місяця.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua