Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відбуваються крадіжки кашпо і квітів з міських клумб

Новини

Знову крадуть квіти. Цього разу озеленювачі КП «Калушавтодор» не дорахувалися ящика, що прикрашав огорожу на перехресті вулиць Дзвонарської-майдану Шептицького-Ковжуна.

Про це пише на сторінці «Facebook» Калуська міська рада 

«Це була квіткова композиція із колеоса, аліса, тагетіса і плектрантуса. Люди нічого не соромляться, і крадуть ящиками», – обурена начальниця дільниці озеленення КП «Калушавтодор» Анна Бігун.

Одразу після крадіжки на перехресті встановили нове кашпо. Але чи вистачить наявних квітів і рослин для відновлення понищеного, комунальники не знають. Особливо це стосується хвойників.

«Цього року ми вирішили замінити канни на соняшники. Висадили їх на площі Героїв, вулицях Підвальній і Чорновола. Ми закупили голландське насіння, яке плануємо надалі збирати, і відтворювати ці квіти власними силами», – розповідає Анна Бігун.

На Алеї Героїв, що на вулиці Героїв України облаштують додаткові квітники вертикального озеленення, продовжують насаджувати квітуче узбіччя на провулку Шкільному. Незабаром на одній із центральних вулиць з’явиться і рокарій.

Фото: Калуська міська рада

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua