Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відбулася зустріч з представниками Донецької ГО Союзу осіб з інвалідністю

Новини

Сьогодні, 9 травня, представники Громадської організації «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України», що співпрацює з Міжнародною організацією Save the Children, провели дві фокус-групи у Калуші.

На першій зустрічі були присутні в. о. начальника Служби у справах дітей Калуської міської ради Іванна Гвоздецька, директор КП «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Добродія Калуська» Ігор Дидич, провідні спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб, управління молоді і спорту та управління соціального захисту населення.

Опісля представники громадської організації поспілкувалися з практичними психологами, педагогами та ВПО.

Присутні ознайомилися з організацією та цілями проєкту «Поліпшення благополуччя та стійкості постраждалих дітей і громад шляхом розширення доступу до інтегрованого захисту дітей, психічного здоров’я та психосоціальної підтримки».

Також обговорили проблеми захисту дітей, шляхи перенаправлення та відстеження випадків, а також напрями співпраці соціальних служб Калуської громади та ГО «ДОО ВО СОІУ» для надання якісної, всебічної допомоги дітям та їхнім родинам.

Крім того, присутні взяли участь у дослідженні, щоб надати інформацію для адаптації програми «Батьківство без насильства» та можливості реалізації проєктів у наступні роки.

Насамкінець у рамках соціального супроводу представники організації роздали одяг та взуття дітям найбільш вразливих категорій: діти-сироти, діти-інваліди та ВПО.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua