Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відбулась нарада щодо справ у громаді

Новини

Відбулась чергова нарада міського голови Андрія Найди за участю керівників структурних підрозділів, комунальних служб і управляючих компаній житлово-комунальної сфери. Вони обговорювали освітлення скверу на вулиці Коновальця, збільшення пільгових рейсів міських автобусів та встановлення камери відеонагляду в Голині.

Про це повідомив Калуський міський голова Андрій Найда.

Управління житлово-комунального господарства вчергове звернулося до Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, Національної поліції України щодо необхідності встановлення камери автоматичної відеофіксації порушень правил дорожнього руху в с. Голинь.

Як повідомив начальник УЖКГ Тарас Фіцак, на вул.600 річчя Голиня у с. Голинь впродовж трьох років зафіксовано 18 ДТП, з них – 14 випадків з травмованими та 2, на жаль, з фатальними наслідками.

Керівник КП «Міськсвітло» Іван Кохан повідомив про завершення робіт у сквері, що на вулиці Коновальця біля ІІ корпусу Калуської ДМШ. Зокрема, оновлено 4 опори з плафонами. Працівниками підприємства проведені відповідні зварювальні роботи, фарбування та замінено 19 шарів з лампами.

Також, з 1 березня додано три пільгові рейси міських автобусів №1б, 6, 8б. А з 5 березня – ще один – №6.

Тривають роботи по заміні водопроводу на вулиці Могильницького, який йде до Калуської ЦРЛ. КП «Калуська енергетична Компанія» планує замінити 1600 м. Наразі вже відремонтовано 600 м.

«Наради з комунальних питань відбуваються двічі на тиждень. Під час їх проведення аналізуємо поточні справи у громаді, проблеми та разом обговорюємо шляхи їх вирішення»,- зазначив Андрій Найда.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua