Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші розпочався чемпіонат області з вільної боротьби

Новини

Сьогодні, 4 квітня, у Калуші розпочалися змагання з вільної боротьби у рамках обласного чемпіонату серед хлопців та дівчат 2007-2008 років народження.

Про це повідомляє Калуська міська рада.

Спортивний комплекс «Сокіл» ДЮСШ Калуської міської ради зібрав 85 юних борців-«кадетів» із усього Прикарпаття. Калуську громаду на змаганнях представлятимуть 25 вихованців відділення вільної боротьби дитячо-юнацької спортивної школи.

Під час відкриття усі учасники чемпіонату вшанували пам’ять Героїв, які загинули у боротьбі за волю та незалежність українського народу.

До присутніх з вітальним словом звернувся начальник управління у справах молоді і спорту Калуської міської ради Руслан Цюпер та директорка ДЮСШ Калуської міської ради Мар’яна Квятковська.

Головний суддя змагань – Заслужений тренер України, перший віце-президент Івано-Франківської обласної федерації вільної боротьби Орест Яковина.

Змагання триватимуть два дні. За результатами змагань сформують команду області. Вона візьме участь у чемпіонаті України, який планується наприкінці квітня у м. Збараж Тернопільської області.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua