Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші провели ярмарку вакансій

Новини

Задля пошуку кандидатів та їхнього працевлаштування на посади з відповідними умовами роботи філія обласного центру зайнятості провела ярмарку вакансій, – повідомляє Калуська районна військова адміністрація. До заходу долучилися й соціальні партнери, зокрема представники благодійного фонду «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ».

Про це пише на сторінці «Facebook» Івано-Франківська обласна державна адміністрація

Фахівці Калуської філії розповіли про мету проведення, а саме забезпечення людей, які шукають роботу, інформацією про вакансії, стан ринку праці, можливості проходження навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, стажування, індивідуального навчання. Учасників мініярмарку ознайомили з умовами, графіком, рівнем заробітної плати, вимогами до кандидатів.

На заході було представлено вакансії від 49 роботодавців. Їхній спектр доволі різноманітний: від виробничих професій до керівних посад. Затребуваними на ринку праці є й професії психолога та реабілітолога. Зокрема такі вакансії наявні в реабілітаційному центрі для військових та ветеранів «4.5.0. Прикарпаття», який буде відкритий у Калуській громаді.

Фото: Івано-Франківська обласна державна адміністрація

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua