Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші несвідомі мешканці масово нищать лавочки та дитячі майданчики

Новини

Керівник КП «Калушавтодор» Роман Скибіцький: «Я вже втомився від цього вандалізму!». Працівники КП «Калушавтодор» двічі на тиждень здійснюють об’їзд містом і постійно фіксують новий акт вандалізму. Причому, практично в усіх мікрорайонах.

Про це повідомляє Калуська міська рада 

Накоротший «вік життя» щойновідремонтованої лавки, за спостереженнями керівника автодорівців Романа Скибіцького, на Височанці. Тут «прийнято ламати» лавку вже на другий день після її ремонту! А споруди дитячого майданчика, що на проспекті Лесі Українки, 1, нищились уже п’ять разів. Аби їх відремонтувати, комунальники щоразу затрачають 5-7 робочих днів.

«А за цей час ми б могли зробити чимало корисного. Адже роботи в міському господарстві вистачає. А от робочих рук – бракує. Прикро», – бідкається Роман Скибіцький.

Загалом по місту на балансі в КП «Калушавтодор» перебуває 220 дитячих майданчиків і сотні лавочок. Комунальники обслуговують та ремонтують їх власними силами і коштом. Вони закликають мешканців поважати їхню працю, берегти комунальне майно задля власного ж комфорту.

Фото: Калуська міська рада

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua