Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську відкрили благодійний челендж «Книга для військового». Відео

knygy5 - У Івано-Франківську відкрили благодійний челендж «Книга для військового». Відео - rai.ua Новини

Департамент молодіжної політики та спорту спільно зі студентами-медиками ініціювали акцію «Книга для військового». Упродовж місяця триватиме збір літератури, яку згодом передадуть у медичні заклади, в яких лікуються захисники.

«До нас звернулась українська медична асоціація студентів з позицією збирати разом книги, оскільки вони волонтерять і відвідують поранених у госпіталях. Ми дуже радо відгукнулися на цю ініціативу і погодилися, що будемо це робити спільно»,- розповідає Мар’яна Циганин, заступниця директора департаменту молодіжної політики та спорту.

Кожен охочий може принести книгу українською або іноземною мовами. Це може бути й історична чи художня література, мемуари чи книги для саморозвитку.

«Ми просимо приносити ту літературу, яку ви готові порекомендувати, але, звісно, щоб це несло якийсь позитивний та надихаючий зміст, не про події війни, адже вони вже побачили цього достатньо»,- рекомендує Мар’яна Циганин.

Після завершення збору книжок – студенти передадуть їх у медичні заклади.

«Спочатку ми зберемо ці книги в пунктах збору, а потім будемо брати їх і ходити до військових. Тобто це буде команда людей, буде проводитися в комунікаційній формі – поговорити, запропонувати різний вибір книжок»,- повідомляє Анна Гушул, студентка ІФНМУ, членкиня української медичної студентської асоціації.

Прийом книг триватиме до 30 квітня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua