Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську триває творча акція дитячих малюнків «Я – з родини журналістів»

Новини

Івано-Франківський центр журналістської солідарності інформує про те, що творчу акцію дитячих малюнків «Я – з родини журналістів» продовжено до 27 травня.

Про це пише на своїй сторінці «Facebook» Івано-Франківська обласна спілка журналістів НСЖУ.

Як зазначає координаторка ЦЖС Вікторія Плахта, до офісу Центру надійшло вже близько двох десятків малюнків. Серед учасників переважно юні мешканці з різних районів Івано-Франківщини. Також кілька робіт надійшло від дітей журналістів з підшефних областей – Волинської та Херсонської.

«Відрадно, що діти, онуки і навіть правнуки та племінники наших медійників активно долучаються до творчої акції «Я – з родини журналістів». Кожна робота по-своєму цікава і заслуговує на увагу. За підсумками акції учасники будуть відзначені на урочистих заходах з нагоди Дня журналіста», – розповіла Вікторія Плахта.

Ініціатором творчої акції дитячих малюнків «Я – з родини журналістів» виступила мережа Центрів журналістської солідарності в Україні. Її учасниками можуть бути діти та онуки, племінники українських медійників. Акцію приурочили до відзначення професійного свята – Дня журналіста України.

Діти можуть подавати свої творчі роботи у довільній графічній чи живописній техніці (олівцями, фломастерами, фарбами, кульковою ручкою, авторською технікою тощо). Основна тема робіт – зображення різних аспектів роботи журналістів/журналісток. Малюнок має бути виконано на папері формату А3 або А4. До кожної роботи необхідно докласти аркуш паперу, де зазначити прізвище та ім’я учасника, місто чи населений пункт, назву творчої роботи й контактні дані одного з батьків. Художні роботи авторам не повертаються. Найкращі малюнки експонуватимуться в Києві на виставкових майданчиках, організованих НСЖУ, з нагоди Дня журналіста.

Мешканці Івано-Франківщини та підшефних областей (Волинської, Рівненської, Чернігівської та Херсонської) можуть надавати чи надсилати оригінали малюнків до 27 травня 2024 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Січових стрільців, 25, Центр журналістської солідарності; телефон: 066 677 07 26 (Вікторія Плахта).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua