Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську провели майстер-клас зі стрільби з лука. Відео

Новини

З нагоди 362-річчя Івано-Франківська у міському парку Шевченка провели майстер-клас зі стрільби з лука. Спробувати себе у цьому виді спорту могли всі бажаючі – за донат для наших захисників.

Заступниця директора комунального закладу «Дім воїна» Наталія Мельникова каже, спробувати себе у лучництві могли усі охочі – діти, дорослі та військовослужбовці:

«Одна локація буде зі стрільби з лука, друга – лицарські поєдинки. Мають можливість і військові і місцяни спробувати себе у таких активностях».

Навчала стріляти з лука інструкторка Катерина Федорова. Вона ділилась з людьми усіма тонкощами цього мистецтва. 

«В нас є програма яка розрахована на людей. Стрільба з лука – це не просто розвага, як звикли сприймати. Це один з найдавніших видів мистецтва. В нас є луки для малих дітей та дорослих»,- розповіла Катерина Федорова, інструкторка зі стрільби з лука.

Відвідав майстер-клас і військовослужбовець Національної гвардії України Юрій Гапончук. Каже, стрільба з лука допомагає фізично та морально, а такі заходи потрібно проводити частіше.

«Взагалі, проведення такого заходу – це дуже гарно, добре, що є така ініціатива. Багато людей, які не знають про такий вид спорту, можливо, зацікавляться і почнуть десь займатися. Цей спорт дає багато концентрації, уваги і розслаблення».

Майстер-клас провели з нагоди дня міста. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua