Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську презентували авто та снаряди з Донецького напрямку. Відео

Новини

Команда комунального закладу «Дім воїна» організувала показ двох автомобілів з Донецького напрямку, які постраждали під час бойових дій. Також, презентували різноманітні снаряди та організували збір коштів. 

«Зробили виставку, привезли два автомобілі з Донецького напрямку та різноманітні снаряди. Ті автомобілі, які привезені – розбиті під час виконання бойових завдань. Це для того, щоб люди памʼятали, що війна триває, не потрібно забувати про військових, переставати допомагати. Кожен має щось зробити, навіть той малий донат стане в пригоді»,- розповідає Микола Крошний, директор КЗ «Дім Воїна».

Відвідувачка виставки Олена, вважає, що такі експозиції надзвичайно важливі, адже демонструють справжність сьогодення:

«Треба виставляти машини, все треба виставляти. Наші діти мають бачити».

Також, команда «Дому Воїна» організувала збір коштів, до якого активно долучаються мешканці. Микола Крошний зазначив, що певну ціль не ставлять, будь-яка сума буде корисною.

«Ця виставка окрім інформативного характеру ще має на меті благодійність – зібрати кошти на допомогу ЗСУ»,- зазначає Микола Крошний.

Всі зібрані кошти підуть на підтримку Збройних сил України. Розбита техніка у середмісті буде експонуватись упродовж тижня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua