Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську представили експозицію з добірних робіт митців. Відео

Новини

В Івано-Франківській обласній спілці художників представили картини до Великодня. На виставці представлено понад 70 робіт, а участь взяли 50 учасників. 

Художниця Оксана Бейлах презентувала свою роботу «Подільські мандри», яка створена за мотивами писанок Поділля:

«Використана колорьова гама і техніка аплікації. Також, введені вже мої авторські фішки – поєднання фурнітури і накладання, нашаровуючись одна на одну. Там є чотири таких слої».

Художниця та журналістка Галина Філіпова представила свою картину під назвою «Великодня пісня». Каже, її надихнула любов до писанок та птахів, а ідея з’явилась раптово.

«Надихнули мене на неї одуди, які прилітають в наш сад. Це надзвичайно красиві птиці, величні. Вони мені так запамʼяталися, і так я їх намалювала. Я дуже рада, що цю мою картину відібрали на таку чудову виставку»,- розповіла Галина Філіпова, ходожниця.

Така виставка добірних робіт знаних художників та юних митців є традиційною. Голова правління Івано-Франківської Національної спілки художників Світлана Повшик впевнена, це чудова ідея, адже мистецтво дарує щастя та внутрішній спокій:

«В нас представлено живопис, графіку, декоративно-прикладне мистецтво, скульптуру. Попри такий важкий час, роботи дарують глядачам радість, наснагу та бажання жити і творити в майбутньому».

Поглянути на Великодні полотна можна в залі обласної спілки художників. Триватиме вона до 25 травня. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua