Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську діє проєкт зі створення дріп-кави для військових. Відео

Новини

«Не просто дріпи». З початку повномасштабного вторгнення команда Таврійського християнського інституту займається створенням дріп-кави для військових. 

У Івано-Франківську Таврійський християнський інститут розробив проєкт зі створення дріп-кави для військових, щоб вони мали можливість будь-де посмакувати якісну каву, каже Валентин Синій, ректор інституту:

«Ця кава – це дріпи, її можна приготувати без електрики. Ми доставляємо її військовим, адже це і добра якісна кава, і добра звістка».

У команди інституту представлені дві колекції, в кожній по 5 різних дріпів. А в додаток до смачної кави ще йде історія, яка поєднюється зі смаком. Співзасновниця проєкту Жанна, каже, задумка ця унікальна та особлива:

«Ми робили капінги, ми обирали смаки. Унікальне в цьому проєкті те, що аналогів немає в Україні».

Майже весь процес створення кави відбувається у Івано-Франківському офісі інституту. Команда співпрацює з кращими постачальниками кави, каже співзасновник проєкту Тимофій:

«Ми глибоко співпрацюємо з передовими або найкращими гравцями на ринку в сфері кави. Ці люди – експерти».

Історії «Не просто дріпи» від Таврійського християнського університету перекладені на сім мов. А за час діяльності проєкту команда вже відправила декілька сотень наборів для наших військових.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua