Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Прикарпатському університеті імені В. Стефаника відбувся благодійний ярмарок

Новини

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбувся благодійний ярмарок для підтримки військових. Його організували студенти факультету історії, політології і міжнародних відносин.

«Ярмарок реалізується в рамках проєкту «Історія в артефактах: сьогодення російсько-української війни», який організовується на факультеті історії, політології та міжнародних відносин. Ярмарок – це один із заходів для допомоги військовим»,- розповів Владислав Полівчук, організатор заходу та студент факультету історії, політології і міжнародних відносин.

На ярмарку можна було придбати випічку, солодощі та напої, а для ситих студентів була інша пропозиція – гра в шашки за донат. Ініціативу підтримали не тільки студенти, але й викладачі університету.

«Проведення таких ярмарок є дуже необхідним, адже студентство проявляє свою небайдужість та залученість. Звичайно, випічка і солодощі є досить символічними речами, але головна ідея – колективна робота й обʼєднання студентів для підтримки наших захисників, тому такі ініціативи активно підтримуються»,– запевняє доцентка кафедри історії України Людмила Дрогомирецька.

Усі вилучені кошти підуть на допомогу студентам факультету історії, політології і міжнародних відносин, які перебувають у Збройних силах України.

Текст – Андріана Зеленко

Фото – Жасміна Лукань

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua