Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківському ліцеї №25 оновили комп’ютерний клас

Новини

Ліцей №25, що в обласному центрі, відтепер матиме сучасний комп’ютерний клас. Це один із 15 закладів освіти Прикарпаття, в якому обладнали комп’ютерний клас за рахунок коштів обласного бюджету. На придбання обладнання спрямували понад 5,2 мільйони гривень. За ці кошти придбали комп’ютери для 15 шкіл у 14 територіальних громадах області.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

На відкритті класу побували голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук та голова обласної ради Олександр Сич.

«Навіть у час війни розвиток освіти має бути в пріоритеті, а тим паче, коли стрімкими темпами розвиваються технології. Відтак важливо, аби діти навчалися на сучасних комп’ютерах», – наголосила керівниця області.

Клас укомплектовано 9 персональними комп’ютерами для учнів,1 комп’ютером для вчителя, wi-fi маршрутизатором та комутатором, інтерактивною панеллю.

«Оснащення навчальних закладів сучасною технікою відіграє важливу роль в організації якісного освітнього процесу. Відтак у час розвитку цифрових технологій наші діти мають навчатись на сучасній техніці та покращувати свою комп’ютерну грамотність», – зазначила Світлана Онищук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua