Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківській ТГ відбувся проєкт «Серцем єдиним, ми – Україна»

Новини

Перший територіальний етап проєкту «Серцем єдиним, ми – Україна» відбувся в Івано-Франківській територіальній громаді, де свої таланти продемонстрували 19 шкільних команд, а це – близько 200 старшокласників.

У П’ядицькій, Матеївецькій, Чернелицькій та Підгайчиківській територіальних громадах офіційно стартував I етап обласного конкурсу серед учнів 8-11 класів.

Про це пише на своїй сторінці «Facebook» Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА.

Загалом взяти участь у творчому конкурсі «Серцем єдиним, ми – Україна» зголосилися 413 закладів загальної середньої освіти з усіх тергромад Прикарпаття. Спершу учнівські команди представлять творчі проєкти на рівні громад, тоді – на районному етапі. У підсумку виступлять на великому гала-концерті, який має відбутись у травні.

На розгляд професійного журі, у складі якого військовослужбовці, педагоги області, діячі культури та мистецтва, школярі представили описову роботу про українського захисника, логотип команди й творчу частину.

«Перший етап конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» показав, що ми зуміли об’єднати неймовірно креативних і талановитих дітей, які по-особливому відчувають всі жахіття війни. Але водночас своїми талантами додають нам, дорослим, віри та впевненості у завтрашньому дні. Надзвичайно вражена талантами дітей та слова вдячності педагогам, які допомагали з підготовкою творчих номерів»,- зазначила очільниця області Світлана Онищук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua