Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Харкові затримано жінку, яка замовила вбивство ексчоловіка

У Харкові затримано жінку, яка замовила вбивство ексчоловіка Новини

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова жінці повідомлено про підозру в організації готування умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів та на замовлення (ч. 3 ст. 27, ч.1 ст. 14, п. 6, 11 ч. 2 ст. 115 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора

За даними слідства, у серпні 2024 року харківʼянка вирішила замовити вбивство свого колишнього чоловіка з метою отримання у спадщину всієї нерухомості, що перебуває у його власності.

Підозрювана через знайомих підшукала кілера, передала йому дані та місце проживання у Харкові свого екскоханого. У якості «винагороди» вона пообіцяла переписати на виконавця одну з квартир.

Також жінка попросила кілера надіслати повідомлення «Давай познакомимся» у месенджері, що значитиме успішне виконання вбивства.

Завдяки скоординованим діям правоохоронці попередили замовне вбивство. Було здійснено імітацію злочину. Кілер повідомив, що «зробив все за планом».

9 вересня підозрювану запросили правоохоронці, щоб повідомити про «смерть» колишнього чоловіка. При прокурорах та слідчих жінка почала плакати та «не могла повірити», що його вбили пострілом у голову з пістолета.

Проте ще більше жінка здивувалась, що після сліз правоохоронці затримали її в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua