Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Гвіздці керівництво батальйону територіальної оборони зустрілося із головами ТГ. Відео

Новини

У Гвіздці, де буде дислокуватися Коломийський батальйон територіальної оборони, відбулася зустріч керівництва міста та району із головами територіальних громад. На засіданні обговорили питання підтримки та допомоги військово-цивільної організації. Також оглянули місце розташування майбутнього батальйону та познайомилися із його керівництвом.

Оскільки Коломийщина тепер об’єднує три райони, то Гвіздець – оптимальне місце для розміщення батальйону територіальної оборони. Адже він знаходиться на практично рівних відстанях від колишніх та нинішнього райцентрів. Керівник організації Юрій Копадзе певен, що проблем із організацією військової структури не буде, а штаб вже укомплектовано на понад 70%.

Тож всі бажаючі можуть вже зараз підписувати контракт на три роки із батальйоном територіальної самооборони. Віковий ценз від 18 до 57 років. А от для офіцерів вік продовжений до 60.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua