Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську запустили безкоштовну школу ораторського мистецтва для дорослих

Новини

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запустили безоплатну школу ораторської майстерності для дорослих. Заняття проводитиме дикторка та телеведуча Вікторія Сущак. 

Як зазначає директорка простору Оксана Кузьменко, до участі у курсі запрошують всіх охочих франківців та франківок, адже навички акторської майстерності стануть у нагоді людям будь-якого віку, незалежно від професії. 

«Вміння добре говорити та влучно висловлювати свою думку потрібні всім. На майстер-класі всі охочі навчаться бути більш впевненими у своїх діях перед глядачем: вони дізнаються про нюанси сценічної мови, творчого самопізнання, а також будуть практикувати свої вміння», — коментує директорка простору.

Навчатиме ораторського мистецтва Вікторія Сущак — відома телеведуча, диктор, модель та власниця модельної агенції «Вікторія». 

«На учасників чекають заняття з акторської майстерності, лекції та практичні заняття з ораторської майстерності, а також навчання мистецтва самопрезентації від досвідченої менторки», — додають організатори.

Курс відбуватиметься щочетверга о 12:45 год. за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ).

Головне зображення: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/IIORPsmQGhr-6S1UnsljHsxnfwRx-hyoL56SbWZp6upJLR1dqgXSjgJKXPYOMi0vuSsNYDAAx4yli6e89vsS-B5IXc40-A2iyLihGYsQg9iz4LFCIRv_

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua