Онлайн TV FM радіо FM пауза

У фірми забрали 6 гектарів на березі Дніпра, які вона отримала завдяки підробленим документам

Суд зобов’язав ТОВ «Український торговий дім» повернути земельну ділянку площею 6,49 гадо земель запасу Свидівоцької сільської ради. Про це свідчить рішення Господарського суд Черкаської області від 29 квітня.

Суд встановив, що фірма на початку грудня 2010 року подала сільраді підроблені документи, на підставі яких отримала в оренду 6,49 га під розміщення культурно-оздоровчого комплексу та човнового причалу строком на 49 років.

Як встановила експертиза, фірма підробила підписи і печатки на висновках СЕС, обласного Держуправління охорони навколишнього середовища, управління водних ресурсів, обласного МНС, Служби охорони культурної спадщини Черкаської ОДА, Держкомітету із земельних ресурсів. Ці установи ніяких висновків фірмі не видавали.

Крім того, проект землеустрою по виділенню ділянки «Українському торговомудому» не пройшов державну експертизу.

Також договір оренди не містить обмежень на використання земель водного фонду, як це передбачено законодавством. Ділянка складається з 0,68 га – захисні насадження, 5,81 га – штучне водосховище.

З середини грудня 2010 року засновником і директором ТОВ «Український торговий дім» став Володимир Івахницький. До нього фірмою володів і керував Микола Ладан, який балотувався у Верховну Раду.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua