Онлайн TV FM радіо FM пауза

У державному підприємстві «Дороги Прикарпаття» змінили керівника. Відео

Новини

Розпорядження про звільнення керівника державного підприємства “Дороги Прикарпаття” Андрія Сазонова підписала 22 липня голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук. Документ опублікували на сайті ОДА.

Напередодні Андрій Сазонов на сторінці підприємства у Фейсбук заявив про можливе рейдерське захоплення.

А згодом з’явився й коментар Сазонова. Він заявив, що близько 5 години вечора на територію підприємства увійшли невідомі особи. Серед них був керівник департаменту будівництва облдержадміністрації Володимир Рачкевич.

На ту мить, стверджує Сазонов, ці розпорядження, не були опубліковані і не були підписані.

А вже 23 липня, новопризначений очільник підприємства разом з адвокатом прийшов на своє робоче місце. Там його чекав й ексдиректор Андрій Сазонов.

За словами Андрія Сазонова,  у нього укладений договір до 2025 року, а причин для його розірвання – не було.

Натомість адвокат нового керівника “Дороги Прикарпаття” Богдана Яциковського стверджує, Сазонова звільнили за недотримання умов контракту.

Дивує екскерівника й те, що у розпорядженні його звільнили заднім числовм – 22.07.2020року. Тож він вже звернувся до правоохоронних органів.  Й запевняє – підприємство не працюватиме.

Також готуватимуть заяву щодо неправомірного звільнення та перешкоджання роботи адвокатів.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua