Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Чернівцях відкрилася виставка калуської художниці Ольги Чолінської

виставка Новини

11 вересня в Чернівецькому обласному художньому музеї відкрилася персональна виставка «Серцебиття кольору» Ольги Чолніської.

Про це повідомляє Калуська міська рада

На виставці представлено 65 картин. Більшість робіт експонувалися на виставці вперше.

«Виставка, яка відкрилася в Чернівецькому обласному художньому музеї, принесла мені супер емоції. Я побачила такий захват і почула стільки теплих слів, що це не може не надихати. Просто неймовірно»,- ділиться враженнями Ольга Чолінська.

У своїх творах, виконаних переважно олійними фарбами на полотні або на зрізах дерева, художниця відображає рідний край, де народилася і виросла. На більшості робіт мисткині – краєвиди околиць рідного села Станькової, сусідніх сіл, пейзажі гір.

Також художниця відома своїми авторськими іграшками, які презентувались на персональній виставці у Івано-Франківську, Львові та Калуші. Свою першу виставку живопису та робіт зі шкіри Ольга організувала у 2010 році. У 2018 році відбулися виставки її іграшок та сувенірів, а з 2022 року художниця активно проводить персональні виставки живопису в різних містах України: Калуші, Івано-Франківську, Галичі, Долині, Стрию, Дрогобичі та Трускавці.

Портфоліо Ольги Чолінської нараховує близько 1000 іграшок та сувенірів, а також близько 300 живописних картин.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua