Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштинській громаді створено простір для матерів. Відео

Новини

Проєкт «Життєстійкість» реалізується Міністерством соціальной політики і є складовою всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційований першою леді України Оленою Зеленською. У рамках проєкту було створено простір сили для жінок.

«В нас дуже сильні жінки, але будь-якій людині потрібно своє місце сили – там де можна черпнути натхнення, поділитися своїм болем чи порадіти»,- розповіла Ірина Петрів, психологиня центру життєстійкості Бурштинської ТГ.

Під час заняття жінки обговорювали питання батьківства. Мати двох дітей Юлія переїхала до Бурштина із Краматорська. Жінка каже, що такий простір, де жінки можуть провести час та поспілкуватися на важливі для них теми є дуже потрібен:

«Я дуже вдячна, що є такі ініціативи, де мамусі можуть разом проводити час – відпочити і набути нових знань».

А ще особливість «Простору для матусь» у тому, що сюди вони можуть приходити разом зі своїми дітьми.

«Для того, щоб батьки якісно провели час, ми паралельно проводимо заняття з дітками. Також, ми використовуємо сучасні методи психології, нейрогімнастики, ритмогімнастики»,- зазначила Світлана Ступинець, психологиня центру життєстійкості Бурштинської ТГ.

Поки мами обговорюють теми батьківства, діти грають в ігри, малюють та спілкуються між собою. Тому організатори Простору для матусь усіх запрошують до них долучатися.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua