Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині вперше відбувся духовно-мистецький фестиваль “Бурштинова вервиця”. Відео

Новини

У Бурштині відбувся духовно-мистецький фестиваль під назвою «Бурштинова вервиця». Проводили його вперше. Участь у ньому взяли художні колективи з цілої територіальної громади.

Духовно-мистецький фестиваль, хоч і відбувався вперше, проте зібрав сотні бурштинців та мешканців прилеглих сіл задля духовної єдності жителів громади. Розпочалося дійство молебнем. Фестиваль відкрила своїм виступом Оксана Романюк. Серед поважних гостей був гурт “ПОЛЮС”.

Фестиваль “Бурштинова вервиця”  відбувався при храмі “Воздвиження Чесного хреста”. Священники кажуть, такого роду дійства необхідні для душевного здоров’я людей.

Ініціатор проведення фестивалю отець Іван Трощук розповідає – все почалося з ідеї створення  чоловічого хору. Його назвали “Бурштиновий передзвін”. Згодом  священник захотів зробити більше для слави Господньої і вирішив об’єднати художні колективи спільним духовно-мистецьким дійством.

А яка ваша реакція?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua