Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині обговорили екологічні проблеми енергетичних міст. Відео

Новини

У Бурштині відбулося засідання круглого столу на тему «Екологічні проблеми енергетичних міст та шляхи їх розв’язання». Мета засідання – впровадження в містах принципів збалансованого розвитку і засад європейського «Зеленого курсу» в Україні. Обговорювалися проблеми не лише міста Бурштина, а й усіх енергетичних регіонів.

Участь у засіданні круглого столу взяли міські голови, керівники відділів екології та ЖКГ енергетичних міст, науковці, представники енергетичних компаній, органів місцевого самоврядування  та громадськості.

“Сьогодні дуже такий перспективний і важливий захід, зокрема для міста Бурштина. Взагалі в Україні ця проблематика піднята на рівні уряду. Є близько 70-ти міст, які є залежні від енергетичних процесів у державі, тому Бурштин, як одне з таких міст, є на сьогоднішній день центром цього обговорення”, – відзначи Андрій Ярмольський, перший заступник голови Івано-Франківської ОДА.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua