Онлайн TV FM радіо FM пауза

У автопригодах на Івано-Франківщині двоє травмованих та загинув пішохід

Новини

У ДТП на Івано-Франківщині двоє травмованих та загинув пішохід: поліція розпочала розслідування. Автопригоди мали місце у Івано-Франківську та у Крихівцях.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 12 травня близько 22 години в обласному центрі. Відомо, що керманич автівки «Renault», 2002 р.н., місцевий мешканець, виконував поворот ліворуч та допустив зіткнення із мотоциклом. Останнім керував 39-річний чоловік. В результаті ДТП травми отримали пасажирка «Renault», 2005 р.н., мешканка обласного центру та мотоцикліст. Їх доставлено до медзакладу. За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наступна смертельна автопригода мала місце 13 травня близько 8:30 у селі Крихівці, Івано-Франківської громади. Як з’ясували поліцейські, керманич вантажівки “МАН” стояв у заторі, який сформувався перед кільцевим перехрестям. На той момент пішохід переходив дорогу, за межами пішохідного переходу, безпосередньо перед передньою частиною вантажівки. Керманич вантажівки не помітив чоловіка та розпочав рух в результаті допустив на нього наїзд. Від отриманих травм 55-річний місцевий мешканець помер на місці

Усіх водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезі.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв з проханням бути обачними на дорогах, не порушувати Правила дорожнього руху, не перевищувати швидкісний режим та не сідати за кермо в нетверезому стані.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua