Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші організували благодійну акцію “Давайте творити добро разом”. Відео

Новини

Благодійну акцію «Давайте творити добро разом» для одиноких мешканців територіальної громади, які перебувають на обліку в територіальному центрі соціального обслуговування м. Калуша, зорганізували громадські організації «Творчий простір «Креатив Клуб» та «Віолла». Захід провели на площі біля центральної пошти. Організатори акції привітали одиноких громадян зі святами та вручили їм продуктові набори.

Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання. Це довели члени громадських організацій «Творчий простір «Креатив Клуб» та «Віолла», які не перший рік опікуються одинокими людьми похилого віку, збираючи для них продуктові набори. Вдруге акція «Давайте творити добро разом» відбулася в Калуші.

За словами організаторів, у 2018 році році вдалося зібрати 55 продуктових наборів, в 2019-му – 45, в 2020 році в розпал карантину навесні – 35 наборів, у грудні в Івано-Франківську – 56 наборів, і тепер у Калуші – 36. У зв’язку з карантинними обмеженнями підопічних територіального центру соціального обслуговування м. Калуша, які здатні пересуватися самостійно, запросили саме на площу перед центральною поштою. Іншим – працівниками терцентру продуктові пакунки буде доставлено додому.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua