Онлайн TV FM радіо FM пауза

Церква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомних

Новини

У Ла-Пасі для сотень бездомних болівійців місцева церква зробила у святкові дні подарунок. Людей по черзі впускають до величезного приміщення, де можна безплатно отримати різні послуги. Тут бездомні приймають душ, а потім ідуть до імпровізованої перукарні. Зачіски роблять волонтери.

Безпритульні також можуть звернутися до медиків-добровольців. А ще на кожного гостя чекає обід у їдальні. Їжу готують теж волонтери. Цей благодійний проєкт називається «Добрий самаритянин».

«Сьогодні в нас свято, бо ми не лише годуємо людей, робимо їм зачіски та даємо можливість помитися. Ми називаємо це даром любові. Ми повертаємо надію тим, хто втратив усе. Така мета проєкту “Добрий самаритянин», – наголошує керівник проєкту Ефрайн Аларкон.

Волонтери також розсортували пожертвуваний одяг. Так бездомним легше вибрати потрібні речі.

«У мене не було одягу. Тепер я прийняла душ і отримала одяг. Мені дали все, навіть гребінець і зубну пасту. Тепер я відчуваю любов Бога, який дарує нам життя», – дякує за допомогу безпритульна Домітіла Пома.

Проєкт існує вже понад 20 років. Його учасники вважають своїм обов’язком допомагати тим, хто втратив дім та опинився на вулиці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua