Онлайн TV FM радіо FM пауза

Центр журналістської солідарності передав допомогу багатодітній медійниці

Новини

Подарунок – пакунок із солодощами, розвиваючими іграми та м’якими іграшками – від Івано-Франківського центру журналістської солідарності отримала багатодітна сім’я Ярослави Поп’юк-Максим’юк, медійниці з віддаленого гірського населеного пункту Верховинського району – села Голови.

«Повну торбу радості принесла мама з роботи дітям. І не було б такої втіхи, якби не наші феї – координаторка Івано-Франківського Центру журналістської солідарності, відповідальна секретариня обласної організації НСЖУ Вікторія Плахта та голова районної організації НСЖУ Леся Клим. Євген, Марічка і Василько та їхня мама «файно дєкуют» за розвиваючі ігри, солодощі та іграшки»,– написала Ярослава Поп’юк-Максим’юк на своїй сторінці у «Facebook».

Ярослава Поп’юк-Максим’юк, випускниця факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка, в журналістиці близько двох десятків років, членкиня НСЖУ.

«Наш Центр журналістської солідарності в співпраці з партнерами та волонтерами успішно реалізує низку проєктів, спрямованих на різнобічну допомогу медійникам. Зокрема, днями ми передали допомогу для багатодітної сім’ї нашої колеги Ярослави Поп’юк-Максим’юк із Верховинщини. Солодощі, печиво та м’які іграшки надали Українська федерація банків продовольства, Спільнота святого Егідія й італійські волонтери. Розвиваючі ігри ми отримали від Одеської обласної організації НСЖУ за сприяння одеської компанії «Strateg». Вдячність усім, хто співпрацює з Центром і відгукується на прохання про допомогу»,– зазначила координаторка Центру Вікторія Плахта.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua