Онлайн TV FM радіо FM пауза

Центр журналістської солідарності отримав допомогу від італійських партнерів

Новини

У межах проєкту «Партнерство задля Перемоги» Івано-Франківський Центр журналістської солідарності отримав гуманітарну допомогу від італійських партнерів – волонтерів ANTEAS з Алессандрії. Певну її частину – три павербанки, декілька записників та печиво – надіслали поштою рівненським медійникам.

Про це повідомляє Школа Журналістики.

З початку повномасштабного вторгнення за ініціативи НСЖУ й підтримки Міжнародної та Європейської федерації журналістів, а також ЮНЕСКО для допомоги журналістам створено Центри журналістської солідарності.

Тепер такі Центри працюють у шести обласних центрах нашої держави. Івано-Франківський Центр журналістської солідарності в своїй роботі основну увагу зосереджує на наданні допомоги медійникам-переселенцям, котрі знайшли тимчасовий прихисток на Прикарпатті, а також місцевим журналістам, котрі в професії та колегам з підшефних областей – Рівненської, Волинської, Чернігівської та Херсонської.

«Наш Центр журналістської солідарності успішно реалізує проєкт «Партнерство задля Перемоги». Ми тісно співпрацюємо з італійськими волонтерами та благодійними організаціями, гуманітарним центром Спільноти святого Егідія в Івано-Франківську, журналістами-волонтерами Прикарпаття й усіма, хто має бажання і можливість допомагати журналістам, а особливо, медійникам-переселенцям. Відрадно, що на проблеми потребуючих відгукуються небайдужі й ми маємо можливість охопити більше людей підтримкою та допомогою. Журналістська солідарність – важлива»,– зазначила координаторка Центру Вікторія Плахта.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua