Онлайн TV FM радіо FM пауза

Троє спортсменів з Прикарпаття представлятимуть Україну на Олімпіаді в Токіо. Відео

Новини

Троє спортсменів з Прикарпаття представлять Україну на Олімпійських іграх в Токіо. Це Ганна Шевчук, Михайло Гаврилюк та Валерій Літанюк.

Калушанка Ганна Шевчук змагатиметься у спортивній ходьбі на 20 км. Іванофранківці – Михайло Гаврилюк виступить у метанні молота, а Валерій Літанюк – у спортивній ходьбі на дистанції 50 км.

Сам спортсмен каже, дізнавшись, що летить у Токіо – емоції переповнювали. Утім тепер зосередився на змаганнях і суперниках. Адже їх – чимало і усі сильні.

Участь в олімпійських іграх стала приємним сюрпризом і для Ганни Шевчук. Розповідає, що довго готувались й цей шлях був складним.

Цьогоріч Олімпійські ігри в Токіо стануть чи не найважчими за всю історію. А все через карантинні обмеження, адже спортсмени будуть приїжджати перед самими змаганнями, приймати участь в змаганнях і одразу повертатися додому. Тобто не буде часу на акліматизацію. Попри це, спортсмени налаштовані позитивно.

Нагадуємо, що Олімпійські ігри в Токіо розпочнуться 23 липня. Прикарпатський спортсмен Михайло Гаврилюк виступить 3 серпня, Ганна Шевчук та Валерій Літанюк – 6 серпня.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua