Онлайн TV FM радіо FM пауза

Травмовані пішохід та мотоцикліст в автопригодах на Прикарпатті

Новини

Дорожньо-транспортні пригоди стались 29 липня у Івано-Франківську та Снятині. За усіма фактами слідчі розпочали досудове розслідування.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

Автопригода, у якій травмований пішохід мала, місце близько 22 години в обласному центрі. За попередньою інформацією слідства, 41-річна керманичка «Mercedes-Benz», мешканка Івано-Франківської громади, проявила неуважність та допустила зіткнення з пішоходом.

Останній переходив проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході із самокатом. Потерпілого – 1998 року народження, місцевого мешканця, доставлено до лікарні.

Наступна ДТП трапилась у Снятині близько 20:40. На місці аварії слідчі з’ясували, що 23-річна водійка автомобіля «ВАЗ 2105», місцева мешканка, під час руху на нерегульованому перехресті, здійснювала маневр виїзду з другорядної на головну дорогу. І як результат, допустила зіткнення з мотоциклом. Останній рухався головною дорогою.

Травмованого мотоцикліста – 2004 року народження, мешканця Снятина, доставлено у лікувальний заклад.

У всіх випадках водії тверезі.

За цими фактами проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua