Онлайн TV FM радіо FM пауза

Спілка волонтерів Прикарпаття збирає кошти на пікапи, щоб втілити мрію загиблого воїна

Топ-новини

Останнє бажання воїна. Спілка волонтерів Прикарпаття збирає кошти на пікапи 78 полку десантно-штурмових військ. Саме у ньому служив 30-річний гранатометник Віталій Дзібій. 6 серпня військовий помер від отриманих на війні травм. А напередодні смерті, розповідає брат загиблого Роман Дзібій, повернувшись із фронту, Віталій повідомив, що його полк залишився без автівок.

“Одна з розмов з ним була про те, що вони в Оріхові втратили майже всі легкові транспортні засоби: один з автомобілів був просто напросто залишений на дорозі, через те, що там мотор заклинило; ще два пікапи, де в одного колесо відвалилось і його мусили залишити. Ну і він (Віталій Дзібій) каже, що тяжко без автомобілів, адже за міясць вони знову повинні були виходити, і просив, щоб допомогти з авто.”

Віталій ще встиг самостійно розпочати роботу із пошуку автомобілів для побратимів. Утім, довести справу до кінця так і не встиг. Тож збір відкрили рідні та волонтери бійця.

Заступник керівника спілки волонтерів Прикарпаття Андрій Паляниця каже, що попередньо хочуть придбати 5 пікапів. Окрім цього, воїнів забезпечать й іншим обладнанням, яке допоможе їм зберегти життя та нищити окупантів.

Волонтери планують зібрати один мільйон гривень. За ці кошти придбають пікапи, а також інші необхідні воїнам речі.

Долучитись до збору коштів на авто 78 полку десантно штурмових військ можна за наступними реквізитами:

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/4NmNMy5v5K

Номер картки банки 5375 4112 0773 4547

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua