Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківський драмтеатр відкриває 84-й театральний сезон. Відео

Топ-новини

Стартують – 16 серпня із національним мистецьким проєктом “Бій за Україну”. Та обіцяють – багато цікавих вистав, над якими вже розпочали роботу.

Керівник театру Ростислав Держипільський каже, глядачів тішитимуть вже улюбленими виставами та прем’єрами, які планують показувати щомісяця. Також він зізнається, що у цьому сезоні репертуар буде наповнений шедеврами української класики.

Крім того, колектив театру поповнився двома зірковими акторами. Йдеться про Ірму Вітовську та Любомира Валівоця.

Та не виставами єдиними. Актори театру продовжують працювати у гуманітарному центрі «Рух опору – Рух допомоги», який створили з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. Координаторка центру, акторка Надія Левченко розповідає, колектив театру та небайдужі громадяни міста підтримують як переселенців, так і людей, які зараз мешкають у тих регіонах, де ведуться бойові дії.

Крім того, на кожну із вистав Франківський драмтеатр безоплатно віддає півсотні квитків для внутрішньо переміщених людей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua