Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як отримати гроші від влади на індивідуальне опалення. Відео

Топ-новини

Зважаючи на війну в країні, наступний опалювальний сезон може бути складним. Аби зекономити дефіцитні енергоносії в люті морози, Івано-Франківська мерія прийняла рішення посприяти переходу громадян на індивідуальне опалення.

В Івано-Франківську діє одразу дві програми переходу на індивідуальне опалення. Вони стосуються абонентів котельні на вулиці Індустріальній. Тепер мешканці можуть претендувати на часткову компенсацію вартості котла. Максимальна сума виплати для колишніх споживачів СТЕКу – 13 тисяч гривень. Даватимуть гроші на будь-які котли і газові, і електричні.

Для отримання матеріальної допомоги від міського бюджету, потрібно звернутись до будь-якого відділення ЦНАПу із відповідним пакетом документів:  паспорт, ідентифікаційний код, банківський рахунок, дозвіл на відключення від центральних мереж, проект відключення та накладна щодо купівлі котла газового чи електричного (купівля повинна бути здійснена після 15.06.2022 р.)

Наразі, подано дев’ять таких заявок і вони вже направлені в департамент соціальної політики на опрацювання з подальшою підготовкою проекту рішення на розгляд виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua