Онлайн TV FM радіо FM пауза

Історія українського захисника Андрія Фармуги. Відео

Топ-новини

Андрій Фармуга – політолог, громадський діяч. Нині боронить наші кордонни на Донеччині. У 2014 він не вагаючись пішов  захищати кордони України. Пройшов Донецький аеропорт, коли повернуся то з першого дня розумів, що ворог так просто не зупиниться.

Напруга тривала всі ці роки, але зізнається думки про те що повномаштабна війна розгорниться 24 лютого відкидав. Пригадує, як в ніч з 23 на 24 подзвонив побратим і сказав, що все почалось. Андрій одразу прийняв рішення знову йти захищати рідну країну. Нині він разом із побратимами нищить ворога на Донбасі. Каже, такої жорстокої війни не пам ятають навіть військові.

Боєць наголошує, що нині варто готуватись до складної зими, але про те, що перемога за нами – навіть не сумнівається, це всього лиш питання часу. А ще зізнається, що на фронті, неабияк цінна підтримка з тилу. Військові це відчувають і ще із більшою завзятістю виконують бойові завдання..

Нині Андрій перебуває на реабілітації вдома, а вже за декілька тижнів знову відправляється до побратимів  нищити ворога та наближати наш день перемоги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua