Онлайн TV FM радіо FM пауза

Історія родини Платових: як втікали з-під обстрілів та врешті знайшли затишок в новому місті. Відео

Топ-новини

Відео із запорізького центру переселенців, на якому розгублений дідусь заколисує маленьку онучку зворушило чи не кожного. 84-річний Валентин Миколайович, щоб врятувати свою сім’ю та собаку з-під обстрілів, вперше подолав понад 1000 кілометрів. Чоловік пригадує, дорога була важкою та небезпечною.

З рідного Степового до Івано-Франківська Платові приїхали практично з порожніми руками. Тут тимчасове житло та необхідні на перший час речі їм допомогли знайти волонтери. А потім вирішили зібрати кошти на будинок для сім’ї.

І ось за чотири місяці – мрія стала реальністю. У родини Платових знову з’явилась домівка. Будинок придбали у селі Хохонів, Галицького району. Його сім’я обирала самостійно. Юрій розповідає, довелось оглянути близько десяти варіантів. І саме цей дім їм сподобався найбільше.

Тут – чотири кімнати, літня кухня та сарай.

А ще – велике подвір’я. І гараж, в якому пан Валентин тримає свою «рятіницю».

Пан Валентин розповідає, у цьому селі затишно, а поруч – хороші сусіди.

Родина Платових досі не може повірити в своє щастя й доброту людей. Зараз сім’я обживається у новій домівці. Роботи тут, розповідає, ще достатньо. Потрібно обладнати подвір’я та зробити сходи. Та головне, кажуть, що тепер вони знову мають власний дім.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua