Онлайн TV FM радіо FM пауза

Точне землеробство в дії: як заробити додаткові 100 доларів з гектара. Відео

Новини

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» провела День поля, на якому презентувала програму співпраці із місцевими фермерами та розповідала про інновації в агросфері, які допомагають заощадити. 

Сівалки точного посіву, системи внесення рідких добрив, системи автопілотування, обприскувачі, системи телематики, змішувальні станції, системи обліку та контролю – і це далеко не весь список сільгосптехніки та устаткування, які були представлені на виставці.

 Компанія «Контінентал Фармерз Груп» ділиться  найкращими сучасними підходами, які використовують для підвищення ефективності виробництва, і це цінно для партнерів, переконаний Олександр, представник компанії-партнера.

Ще однією темою спілкування на Дні поля стала презентація програми співпраці з фермерами. «Контінентал Фармерз Груп» вирішила розширити співробітництво з партнерами і дати їм змогу скористатися всіма перевагами роботи з Компанією. Зокрема, можливість придбання добрив та засобів захисту рослин за найкращими ринковими цінами, партнерські умови на послуги елеваторів, допомога у вигідній реалізації врожаю і багато іншого.

Такий формат заходу планують зробити традиційним, адже компанія прагне сформувати майданчик для обміну ідеями та досвідом серед аграріїв.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua