Онлайн TV FM радіо FM пауза

Втричі менше пацієнтів: у Коломийській ЦРЛ покращилася ситуація із захворюваністю на COVID-19. Відео

Новини

Майже 70 пацієнтів наразі перебуває у Коломийській центральній районній лікарні. Це втричі менше, як було у лютому-березні. Такому затишшю радіють медики, а ще закликають вакцинуватися.

Жовта зона – не привід розслаблятися, каже генеральний директор КНП “Коломийська ЦРЛ” Андрій Кошкін. Адже наближаються Великодні свята, і після них знову можливий спалах.

А ще гендиректор відзначає свій колектив, який невтомно працював у ці важкі для лікарні часи. Сподівається, що і всі обіцяні виплати його колеги отримають.

“З закладу ніхто не звільнився. Йдуть ротації у цих бригадах, які надають COVID-допомогу. То там є деякі зміни, хтось змучився, хтось уже не хоче, а хтось дуже хоче. І тому міняємо. Але так щоби масово медики прийшли і написали заяви на звільнення тільки через коронавірус, то в нас такого не було”, – наголосив Кошкін.

Медики вкотре закликають коломиян буди обережними і виконувати всі карантинні обмеження. Тільки так всім вдасться побороти недугу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua