Онлайн TV FM радіо FM пауза

Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА завітала до студентів медичного університету. Відео

Новини

Світлана Онищук, голова обласної військової організації завітала до Івано-Франківського національного медичного університету. Майбутні медики мали змогу поспілкуватися з очільницею області та поставити їй нагальні запитання. 

Ректор навчального закладу Роман Яцишин зазначає, питань про медичну освіту досить багато, а така нагода дає можливість студентам отримати відповіді:

«В першу чергу – це мотиваційна зустріч, показати нашим молодим людям, що держава дбає про них, послухати державних службовців. Не так часто їх можна побачити наживо, поставити питання, які їх турбують, і почути ці відповіді від представників влади».

Відвідала зустріч і Вікторія Гаразд – студентка третього курсу медичного університету. Каже, такі розмови є необхідними, адже це чудова нагода дізнатися більше про майбутнє медичної сфери в країні:

«Я вважаю, що такі зустрічі необхідні для студентів, особливо для третього курсу. Ці зустріч можуть нам добавити мотивації і розуміння куди рухатися дальше».

Очільниця області Світлана Онищук вважає, що сьогодні бути лікарем дуже складно та відповідально, але ця професія надзвичайно потрібна. А медицину на Прикарпатті варто розвивати в першу чергу:

«Питання медицини є особливо важливим для кожного українця. Для влади – це пріоритетно, я можу сказати, що в моїй діяльності – це головне завдання. В області потрібно максимально вдосконалювати медичну сферу».

Під час зустрічі також говорили про ситуацію в освітньому просторі області, професійне становлення та секрети успіху.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua