Онлайн TV FM радіо FM пауза

Житель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва. Відео

Світ

Черепашки, монети, винні корки, каміння та багато іншого. Житель Торонто 30 років обклеює свій будинок, машину та гараж усім, що опиниться під рукою. Його будинок став настільки незвичайним, що на нього спеціально приходять подивитися.

79-річний житель Торонто Альбіну йде повз фасад будинку, який прикрашав своїми руками. Таке незвичайне оформлення — сенс його буття ось уже як 30 років. У 1972-му він разом із дружиною іммігрував із Португалії до Канади. А приблизно через 20 років, працюючи на будівництві, упав з висоти.

Як наслідок, він пошкодив хребет і став інвалідом. У той час хірурги вставили йому в спину дві металеві пластини та шість гвинтів.

Відтоді Альбіну проводить дні вдома, займаючись таким незвичайним оформленням, щоб не померти з нудьги та відволіктися від постійного болю.

«У мене тут усюди в цементі 350 тисяч монет: на цих дверях, з обох сторін. Дуже багато»,- каже Альбіну Каррейра, житель Торонто.

Стіни, двері та вікна прикрашені тисячами дерев’яних та металевих деталей, а також винними пробками, іграшками, камінням, мушлями та монетами.

Альбіну каже, що, крім свого хобі, намагається також вести активний спосіб життя.

«Я гуляю щодня, не надто багато, кілометр-два. І в мене все добре. Ще мало сплю. Якщо спиш дуже багато, це погано», – пояснює Альбіну Каррейра, житель Торонто.

До будинку Альбіна приходять відвідувачі.

«Мені це дуже подобається. Я дивлюся на це й думаю, що це дуже унікальний вид мистецтва»,- наголошує Ленокс, відвідувач.

«Цікаво, як він усе робить і лагодить. Щоранку, коли я тут проходжу, він працює під гучну музику», – зазначає Рут Кемунто, сусідка.

Коли в будинку не лишилося вільного місця, Альбіну взявся за гараж і машину.

«Мені подобається, як ця жінка махає. Це в ній найцікавіше», – розповідає Альбіну Каррейра, житель Торонто.

Він каже, що за багато років використав понад 600 000 шурупів, 3000 винних пробок, сотні черепашок та безліч старих іграшок сусідських дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua