Онлайн TV FM радіо FM пауза

Найкорисніші фрукти на Землі

Експерти з раціонального і здорового харчування склали список найкорисніших для здоров’я людини продуктів незалежно від його дієти або країни проживання. Дані міжнародного рейтингу найкорисніших для здоров’я продуктів були опубліковані в журналі “Forbes”.

Люди завжди дотримувалися певних дієт , властивих для тих територій , на яких вони проживають. У деяких регіонах нашої планети воліють низькокалорійні дієти , в деяких харчуються переважно морепродуктами , в деяких – рослинною їжею , одні народи воліють молочні продукти , інші – м’ясну їжу . Єдине , що спільне у всіх цих дієт – всі вони засновані на екологічно чистих і цільних продуктах з мінімальною обробкою .
 

1 . Горіхи

Дієтологи стверджують , що вживання в їжу горіхів кілька разів на тиждень знижує ризик захворювань серцево-судинної системи .



2 . Ягоди

Ягоди містять мало цукру і багато клітковини . Чорниця підвищує пам’ять , малина і суниця містять велику кількість елагової кислоти – потужного антиоксиданту , який , за даними Американського товариства боротьби з раком , має протиракові властивості .

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua